فرمانده سپاه الغدیر استان یزد با صدور پیامی به مناسبت ۱۳ آبان گفت: ۱۳ آبان فرصت دعوت از مردم برای بیداری در برابر استکبار جهانی است.

یزدفردا: در این پیام آمده است: ۱۳ آبان ماه تنها، روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا نیست بلکه یکی از نقاط عطف تاریخ بشر در شکستن هژمونی طاغوت و هیمنه پوشالی استکبار است و به همین دلیل امام خمینی (ره)، فرو ریختن لانه جاسوسی آمریکا را انقلاب دوم نامیدند.

این پیام می‌افزاید: امروز با جرأت می توان صدای خرد شدن استخوان رژیم استکباری آمریکا و فریاد تنفر ملت‌ها از حکام کاخ سفید را شنید به طوری که امام خامنه ای دامت برکاته فرمودند: سیزده آبان فرو ریختن هیمنه‏ سلطه آمریکایی و استکبار آمریکایی در ایران و در جهان بود.

در این پیام آمده است: اکنون با گذشت بیش از چهار دهه از انقلاب دوم جوانان مومن و ولایتمدار ایران اسلامی، چهره واقعی و بدون نقاب سردمداران نظام سلطه در مناظره های اخیر انتخاباتی آمریکا بار دیگر درستی سخن حکیمانه بنیانگذار جمهوری اسلامی را که فرمودند: «آمریکا شیطان بزرگ است» را بر جهانیان آشکار کرد.

این پیام می افزاید: امسال در حالی سالگرد مبارزه با استکبار جهانی را گرامی می داریم که استکبار جهانی بعد از ایجاد گروه‌هایی مانند داعش و طالبان سعی در نابودی اسلام و جلوگیری از رشد آن را داشتند که در این راه شکست خورده و این بار نیز سیاست تخریب و استهزای مقدسات مسلمین و اهانت به ساحت مقدس رسول رحمت و مهربانی را پیش گرفته و با پوشش عوام فریبانه آزادی بیان، عواطف میلیون‌ها مسلمان را جریحه‌دار می‌کنند اما اسلام عزیز در سراسر عالم به ویژه آمریکا و اروپا در حال گسترش و بیدار کردن قلوب و فطرت های انسانی است.

سپاه الغدیر استان یزد با یادآوری نشانه های افول هژمونی آمریکا، ضمن گرامیداشت یوم‌الله ۱۳ آبان ۱۳۹۹ و دعوت از آحاد مردم برای هوشیاری و توجه هرچه بیشتر به تحرکات جبهه استکبار علیه اسلام عزیز و تاکید بر اینکه تنها راه غلبه بر استکبار جهانی و برون رفت از مشکلات داخلی تبعیت محض از فرامین و فرمایشات امامین انقلاب است، بار دیگر با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) به مستکبران جهان اعلام می‌کند که همواره در راه تحقق آرمان‌ها و اهداف والای نظام اسلامی ایستادگی و سلطه ناپذیری را سرلوحه خود قرار می‌دهد و همچنان نوک پیکان استکبارستیزی را به سمت آمریکا و ایادی آن به عنوان نماد استکبار نشانه می‌رود که بدون تردید این اقدام، ادامه راه مقدس امام (ره) و شهدا است.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا